DAN-SERVICE ApS

Malerarbejde

Mere end 5+ års erfaring

Vores Maler varetager mange forskellige typer opgaver til daglig, så det er nødvendigt for dem at have en bred teknisk kunnen

Det kommer vores kunder til gode, idet vi altid vil vælge den optimale måde at håndtere en opgave på. Vi er samtidig fleksible, og vil tilrettelægge arbejdet for mindst mulig gene for kunden.
Ordsproget “det rette værktøj, er det halve arbejde” passer i særlig grad på male, og derfor bruger vi kun kvalitets materialer og udstyr.

Professionelt malerfirma

Hvad kan vi tilbyde

Vi betjener primært erhvervskunder, men vil også gerne give et tilbud på opgaver for private. Vi har stor erfaring med større opgaver som nybyge male. Men vi klarer også små opgave som flytte male osv.

Vores priser er konkurrencedygtige, og kvaliteten er i top. Ring eller skriv, så kigger vi forbi, tager en snak om dine behov og giver et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

    Kontakt os

    Vi står klar til at hjælpe

    Dan Service er din garanti for grundighed og fleksibilitet. Vores firma er stabilt, og vi overholder altid vores løfter. Vi kontakter altid vores kunder i god tid, hvis vi er forsinkede eller hvis der sker ændringer i vores arbejdsplan.