DAN-SERVICE ApS

Rengøring

Mere end 5+ års erfaring

Vi står klar, hvis du har brug for en pålidelig og kvalitetsbevidst rengøringsleverandør

Vores rengøringsassistenter sørger for, at vores kunders lokaler er pletfri og imødekommende, så personalet føler sig hjemme, og gæsterne får et positivt indtryk af virksomheden.

​Vi mener, at vores kunder og personale fortjener det bedste, så vi sparer aldrig på kvaliteten af vores varer, materialer eller sikkerhedsforanstaltninger. Vi bruger banebrydende udstyr fra virksomheder som Greenspeed, Nilfisk, Kärcher, Merry og Vikan. Vi forsøger at bruge produkter med Svanemærket, når det er muligt til gavn for miljøet og vores medarbejdere.

Professionelt rengøringsfirma

Hvad kan vi tilbyde

Vi udfør arbejder privat- og erhvervskunder, og vores ydelser spænder fra privatrengøring til rengøring efter håndværkere. Vi opretter rengøringsplaner, der inkluderer de målrettede rum og hyppighed, så kunden kan overvåge vores aktiviteter.

Vores produkter er af højeste kaliber og er konkurrencedygtige. Ring eller skrive, som at drøfte dine behov og give et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

    Kontakt os

    Vi står klar til at hjælpe

    Dan Service er din garanti for grundighed og fleksibilitet. Vi gør rent hver dag hele døgnet. Vores firma er stabilt, og vi overholder altid vores løfter. Vi kontakter altid vores kunder i god tid, hvis vi er forsinkede eller hvis der sker ændringer i vores arbejdsplan.