Professionelt rengøringsfirma

Hurtig, effektiv og ærlig, Dan Service er blevet en velrenommeret og velkendt rengøringstjeneste

Vores team klarer alle opgaver og administrerer projekter med den dygtighed og erfaring, som vores kunder har forventet. Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse med vores arbejde, og derfor tilbyder vi åbne kommunikationskanaler i løbet af hvert projekt.

Som et resultat af vores dynamiske blanding af viden, høj kvalitet og kundeservice, kan vi garantere, at rengøring bliver mere end blot en service for vores kunder hos Dan Service.
Vi vægter at opfylde og overgå vores kunders forventninger højt. Som et resultat går vi ud over de traditionelle rengøringstjenester ved at levere yderligere tjenester, der hjælper os med at sætte vores aftryk på vores kunder.
Vores kvalitetskonsulent fører tilsyn med uddannelsen af alle nyansatte assistenter, og sikrer, at den rengøring, du får, er af højeste kvalitet og er ensartet over hele linjen. Vi værdsætter din tilfredshed med rengøringen og din omgang med assistenterne, og vi tager gerne imod din feedback i form af kritik eller ros.

Få et tilbud

    Kontakt os

    Vi står klar til at hjælpe

    Dan Service er din garanti for grundighed og fleksibilitet. Vores firma er stabilt, og vi overholder altid vores løfter. Vi kontakter altid vores kunder i god tid, hvis vi er forsinkede eller hvis der sker ændringer i vores arbejdsplan.